moza_srp_1.jpg

Moza SRP pedalen

Geplaatst op: 2022-05-31T00:00:00 in nieuws

Het zullen geen pedalen worden die de concurrentie aan gaan met de Heusinkveld Sprints, de SRP pedalen van Moza zullen zich vooral richten op de onderkant van de markt en concurreren met de Fanatec CSL pedalen. 

Het rempedaal is voorzien van een loadcell (75kg), het gas en koppelingspedaal zijn voorzien van een "angle sensor" volgens Moza (waarschijnlijk een zogenaamde hall sensor). De pedalen zijn naar wens te verschuiven op de baseplate en ook een 2 pedaals setup is prima mogelijk.

Qua prijs zijn de Moza SRP pedalen best interessant, ben je op zoek naar een 2 pedaals setup dan betaal je 179 dollar voor het gas en rempedaal (incl loadcell), wil je de volledige 3 pedaals set betaal je net geen 220 dollar. Let wel, prijzen zijn excl eventuele btw en invoerkosten dus het is even afwachten wat de prijzen bij de Europese shops gaan doen die het merk verkopen.

Overigens zijn de pedalen los van de Moza wheelbases te gebruiken en direct aan te sluiten op de pc, een alternatief voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare set pedalen maar om wat voor reden dan ook niet geinteresseerd is in de CSL pedalen van Fanatec.

Moza SRP pedal set

Made from high-strength steel to ensure superior quality and exceptional endurance, the MOZA SRP Pedals come with adjustable pedal spacing and can be directly connected to a PC through the USB port. With a high-precision pressure sensor of up to 75Kg, drivers can easily control pressure on the pedals with muscle memory, allowing for a smoother and seamless driving experience.

An anti-slip mat at the bottom prevents the pedals from slipping when being used without professional brackets, while the SRP Pedal's detachable design enables mounting the pedals on professional brackets separately.

Moza Srp 1