next-level-gtracer_1.webp

Next Level Racing GT racer

Geplaatst op: 2023-11-17T00:00:00 in nieuws

Next Level Racing is vooral bekend van zijn instapklare racing rigs welke gericht zijn op de sim racers met een wat beperkter budget of die niet perse de behoefte hebben een complete alu profiel rig ergens in huis te parkeren.

Next Level Racing komt nu met de nieuwe GT Racer, en de naam zegt eigenlijk alles al, een sim racing rig welke bedoeld is voor de mensen die graag in GT auto's racen en een bijbehorende zitpositie willen. Dergelijke rigs zijn vaak niet echt geschikt voor de direct drive wheelbases met een hoog aantal Nm's aan force feedback en hele zware loadcell pedalen maar een CSL DD of een Thrustmaster T818 gaat vaak prima in combinatie met een loadcell pedalen zoals de Fanatec CSL Elite V2.

De nieuwe GT racer van Next Lever Racing is verkrijgbaar vanaf €399,-

Next Level GT racer

Hiermee introduceren we de Next Level Racing® GTRacer Simulator Cockpit, een betaalbare simrace-oplossing afgeladen met diverse functies. Gemaakt met precisie en doelbewust voor de GT-racestijl. De cockpit bestaat onder andere uit een premium GT-stijl leunstoel voorzien van stoelglijders, een geïntegreerde shifter, handremondersteuning, een pedalenlade en een ButtKicker® bevestigingspaal.

De GTRacer cockpit biedt de simracer een werkelijke GT-rijhouding met een nieuwe laag van intensiteit en ongeëvenaard comfort voor lange race-uren. De GTRacer is ontworpen voor een grote verscheidenheid aan racers, voor hen die nieuw zijn in het simracen tot de ervaren simracers die een betaalbare stationaire cockpit willen.

Een volledige simrace ervaring

De GTRacer racecockpit is je toegang tot de wereld van simracen met een complete cockpit en een overweldigende race-ervaring, ongeachte welke race game je graag doet. De GTRacer biedt een uitgebreide racecockpit die gebruikers in staat stelt direct aan de cockpit vastgemaakte sturen, pedalen, shifters en handremmen te gebruiken. Universeel te gebruiken met de leiders in de industrie zoals Thrustmaster, Logitech, Fanatec, en Moza. De GTRacer cockpit garandeert compatibiliteit met je simrace-elektronica. Dit is je volgende stap in de reis van het simracen en ontdek de wereld van wedstrijd e-sporten.

Alle extra's voor het sim racen

De GTRacer biedt uren van ongestoord comfort met de instelbare sportstijl leunstoel, geschikt voor simracers van alle vormen en maten. De steun voor shifter en handremfuncties garandeert toepasbaarheid voor verschillende racedisciplines, van rallycross tot normale auto’s en driften. Met de GTRacer heb je plezier van zowel het comfort als de verstelbaarheid terwijl je jezelf overgeeft aan de spanning van simracen. Laat de racer in je vrij.

Gebouwd voor de sim racer

De GTRacer is doelbewust gebouwd voor de simracewereld en biedt daardoor een authentieke race-ervaring die je onderdompelt in de stoel van je favoriete raceauto. Deze authentieke simracecockpit integreert naadloos met je game setup en biedt een verbeterde functionaliteit voor een ervaring van een hoger niveau. Geniet van het gevoel van stabiliteit en comfort die je simrace tot een hoger niveau brengt.

Ongeëvenaarde prestaties

De GTRacer heeft een unieke ontwerpbenadering waarmee het ongeëvenaarde prestaties voor de racers biedt. Met een sterke shifter arm die zowel horizontaal als verticaal verstelbaar is, tezamen met een universele handremplaat. De stuurplaat heeft een vernieuwd gatenpatroon en een verstelbare hoekinstelling voor een persoonlijke ervaring. De pedaalplaat, uitgerust met een gevarieerd gatenpatroon garandeert betrouwbaarheid tijdens het racen. En het vernieuwde frame ontwerp verbetert je simrace-ervaring, en daarmee een stabiele en plezierige rit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontworpen voor GT-stijl racesimulatie.
  • Verstelbare stuur- en shifterplaat.
  • Ondersteunt tot 13 NM directe aandrijfstuur.
  • Met een premium GT-stijl verstelbare stoel met stoelglijders voor snelle aanpassingen.
  • Met een shifter, steun voor de handrem en een Buttkicker® bevestigingspaal.
  • Compatibel met de meeste sturen, pedalen en shifters van bekende merken: Thrustmaster, Logitech, Fanatec, en Moza.
Youtube video