pokorniy-rally-button-plate_6.webp

Pokorniy rally button plate

Geplaatst op: 2023-12-12T14:53:14 in nieuws

Voor de mensen die wel gecharmeerd waren van de Fanatec button module rally maar niet in het bezit zijn van een Fanatec wheelbase heeft Pokorniy de oplossing in de vorm van de "Rally button plate" die zo op het eerste gezicht wel heel erg veel weg heeft van de Button Module Rally van Fanatec.

Pokorniy lanceerde een paar weken geleden al de DIY files voor de rally button plate maar komt nu dus ook met een kant en klare versie waar alleen nog een stuurwiel en quick release op geschroefd hoeven te worden wanneer je schakelt tenminste schakelt met een pookje en niet met "flippers".

De rally button plate van Pokorniy beschikt over 8 buttons welke voorzien zijn van een RGB backlight, de 3 encoders zijn ook voorzien van een backlight (allen aangestuurd via SimHub) en om het geheel compleet te maken heeft men er ook nog 2 keer een "7 way funky switch" op de button plate weten te verwerken. Alles is gemonteerd in een aluminium behuizing welke is voorzien van een 4mm dikke carbon frontplate.

De prijs van de rally button plate komt op €290 tijdens de pre-order fase maar zal later op €320 uit gaan komen exclusief eventuele verzendkosten. Onder aan de streep dus fors duurder dan de Fanatec Podium Button Module Rally maar wellicht een interessante optie voor de mensen zonder een Fanatec wheelbase.

Pokorniy rally button plate

The ready-made RALLY Button Plate is here – the ultimate accessory for rally enthusiasts! Immerse yourself with RGB buttons and encoders with alu knobs, 2x 7-way "funky" switches, all elegantly housed in a carbon fiber front plate and durable aluminum enclosure.

It's not only good for rally but can also be a nice addon for oval racing or truck simulators. Spacers NOT included! 

Specifications:

  • 4mm Carbon Fiber Front Plate
  • 6061 Aluminium Enclosure
  • 70mm PCD mount support
  • RGB Backlight Buttons and Rotaries
  • 3x Rotary Encoders with Alu knobs
  • 2x 7-Way “Funky” Switch
  • SimHub Compatibility
  • Clutch and Shifter inputs (not included)